You can discuss each question. Which will help others to know your opinion. All the comments earn you points and those points you can redeem for Amazon Pay Wallet .
(1) Which state has included chess in the school curriculum?
- A. Maharashtra
- B. Tamil Nadu
- C. Goa
- D. Rajasthan
Show Answer
Answer: (C) Goa
(2) Where has the India-Japan maritime exercise JAIMEX-25 been held?
- A. Yokosuka
- B. Visakhapatnam
- C. Tokyo
- D. Chennai
Show Answer
Answer: (A) Yokosuka
(3) Ramanujan Fellowship 2025 has been launched between which two countries?
- A. India and the UK
- B. India and France
- C. India and Japan
- D. India and the USA
Show Answer
Answer: (A) India and the UK
(4) According to the FAO 2025 report, where is India ranked globally in total forest cover?
- A. 6th
- B. 7th
- C. 8th
- D. 9th
Show Answer
Answer: (D) 9th
(5) In which state has the Ningol Chakoba festival been celebrated?
- A. Mizoram
- B. Manipur
- C. Tripura
- D. West Bengal
Show Answer
Answer: (B) Manipur
(6) Which driver has won the F1 US Grand Prix 2025?
- A. Oscar Piastri
- B. Max Verstappen
- C. Lando Norris
- D. Charles Leclerc
Show Answer
Answer: (B) Max Verstappen
(7) Bestu Year' has been celebrated by which community?
- A. Punjabi
- B. Gujarati
- C. Bengali
- D. Marathi
Show Answer
Answer: (B) Gujarati
(8) Justice Pratibha Singh has been appointed as the chairperson of the advisory board of which international body?
- A. WIPO
- B. WHO
- C. UNESCO
- D. UNDP
Show Answer
Answer: (A) WIPO
(9) Who from India has been chosen as the torchbearer for the 2026 Winter Olympics?
- A. PV Sindhu
- B. Neeraj Chopra
- C. Abhinav Bindra
- D. Sakshi Malik
Show Answer
Answer: (C) Abhinav Bindra
(10) Which honorary degree has been conferred on Neeraj Chopra in the Territorial Army of the Indian Army?
- A. Captain
- B. Naib Subedar
- C. Major
- D. Lieutenant Colonel
Show Answer
Answer: (D) Lieutenant Colonel