You can discuss each question. Which will help others to know your opinion. All the comments earn you points and those points you can redeem for Amazon Pay Wallet .
(1) Where was the recent Iron Age burial site discovered by the Tamil Nadu State Department of Archaeology (TNSDA)?
- A. Adichanallur
- B. Thirumalapuram, Tenkasi district
- C. Sivagalai
- D. Korkai
Show Answer
Answer: (B) Thirumalapuram, Tenkasi district
(2) Who has become the Executive Director of RBI
- A. Sonali Sen Gupta
- B. TCA Kalyani
- C. Vandana Gupta
- D. Dr. Sima Bahus
Show Answer
Answer: (A) Sonali Sen Gupta
(3) Khurelsukh Ukhna is the President of which country who is on a visit to India?
- A. Malaysia
- B. Indonesia
- C. Singapore
- D. Mongolia
Show Answer
Answer: (D) Mongolia
(4) Who will be awarded Israel's highest civilian honor?
- A. Donald trump
- B. Vladimir putin
- C. Narendra Modi
- D. None of the above
Show Answer
Answer: (A) Donald trump
(5) Where will Google's largest gigawatt-scale Al hub be set up in the world after the US?
- A. Chennai
- B. Goa
- C. Mumbai
- D. Vishakhapatnam
Show Answer
Answer: (D) Vishakhapatnam
(6) Who has been appointed as India's first mental health ambassador by the Union Health Ministry?
- A. Harmanpreet Kaur
- B. Deepika Padukone
- C. Shreya Ghoshal
- D. Avani Lekhara
Show Answer
Answer: (B) Deepika Padukone
(7) Which country's President Andriy Rajoelina has left the country after nationwide protests?
- A. Jordan
- B. Philippines
- C. Madagascar
- D. Somalia
Show Answer
Answer: (C) Madagascar
(8) Who has become the first Indian to be honoured with the Kenton R. Miller Award?
- A. Sushila Karki
- B. Sonali Ghosh
- C. Uma Kanjilal
- D. Maryam Fatima
Show Answer
Answer: (B) Sonali Ghosh