You can discuss each question. Which will help others to know your opinion. All the comments earn you points and those points you can redeem for Amazon Pay Wallet .
(1) Who has received the Nobel Peace Prize 2025?
- A. Pope francis
- B. Maria machado
- C. Elon musk
- D. Donald trump
Show Answer
Answer: (B) Maria machado
(2) Where has the 68th Commonwealth Parliamentary Association Conference 2025 been held?
- A. London, United Kingdom
- B. New Delhi, India
- C. New York, USA
- D. Bridgetown, Barbados
Show Answer
Answer: (D) Bridgetown, Barbados
(3) Where is the 3rd edition of the International Purple Festival 2025 held?
- A. Panaji
- B. Indore
- C. Bengaluru
- D. Jaipur
Show Answer
Answer: (A) Panaji
(4) Where has India presented the National Red List Roadmap 2025?
- A. Abu Dhabi
- B. Paris
- C. Geneva
- D. New Delhi
Show Answer
Answer: (A) Abu Dhabi
(5) Which country has conducted the
world's first underwater live interview?
- A. Japan
- B. Fizi
- C. Palau
- D. UAE
Show Answer
Answer: (C) Palau
(6) What is the position of India in solar energy production in 2025?
- A. First
- B. Second
- C. Third
- D. Fourth
Show Answer
Answer: (C) Third
(7) With whom has the Indian Army issued a tender for the procurement of
the 'Anant Weapon' air defence missile
system?
- A. BEL
- B. ISRO
- C. DRDO
- D. BHEL
Show Answer
Answer: (A) BEL
(8) By which year is India's first bullet train likely to be commissioned?
- A. 2026
- B. 2025
- C. 2027
- D. 2028
Show Answer
Answer: (C) 2027
(9) Which university has ranked first in Times Higher Education's (THE)'s 'World University Rankings 2026'?
- A. Harvard University
- B. Princeton University
- C. University of Cambridge
- D. Oxford University
Show Answer
Answer: (D) Oxford University
(10) Who has become India's first Mrs.
Universe?
- A. Pooja Dalal
- B. Sherry Singh
- C. Tav Ame
- D. Pranita Ritesh
Show Answer
Answer: (B) Sherry Singh