You can discuss each question. Which will help others to know your opinion. All the comments earn you points and those points you can redeem for Amazon Pay Wallet .
(1) Who has won the Asia Cup 2025?
- A. Pakistan
- B. Sri Lanka
- C. India
- D. Bangladesh
Show Answer
Answer: (C) India
(2) Where has Oil India recently discovered natural gas?
- A. Gujarat Coast
- B. Andaman Islands
- C. Lakshadweep
- D. Odisha Coast
Show Answer
Answer: (B) Andaman Islands
(3) India has defeated which country in the final of the SAFF Under-17 Football Championship 2025?
- A. Bangladesh
- B. Nepal
- C. Srilanka
- D. Afganistan
Show Answer
Answer: (A) Bangladesh
(4) Viksit Bharat Run 2025 has been organized in how many countries?
- A. More than 100
- B. More than 200
- C. Over 60
- D. Over 50
Show Answer
Answer: (A) More than 100
(5) Who has been awarded the National Lata Mangeshkar Award for the year 2024?
- A. Sonu Nigam
- B. Shankar Mahadevan
- C. Kailash Kher
- D. Arjit Singh
Show Answer
Answer: (A) Sonu Nigam
(6) Who has been appointed as the new Deputy Governor of RBI?
- A. Tuhin Kanta Pandey
- B. Sanjay Malhotra
- C. Ajay Kumar
- D. Shirish Chandra Murmu
Show Answer
Answer: (D) Shirish Chandra Murmu
(7) Which former cricketer has been included in the BCCI's senior selection committee?
- A. Yuvraj Singh
- B. Pragyan Ojha
- C. Sachin Tendulkar
- D. Ravichandran Ashwin
Show Answer
Answer: (B) Pragyan Ojha
(8) Who has been reappointed as the Attorney General of India?
- A. K.K. Venugopal
- B. Mukul Rohatgi
- C. R. Venkataramani
- D. P. Chidambaram
Show Answer
Answer: (C) R. Venkataramani
(9) Which organization has received the
BusinessLine Changemaker of the Year award in the year 2025?
- A. DRDO
- B. ISRO
- C. TATA GROUP
- D. NITI AAYOG
Show Answer
Answer: (A) DRDO
(10) The United Nations has again imposed
economic and military sanctions on which country?
- A. North Korea
- B. South Korea
- C. Iran
- D. Russia
Show Answer
Answer: (C) Iran
(11) Sergio Busquets is a football player from which country who has announced his retirement?
- A. Argentina
- B. Iran
- C. Spain
- D. Brazil
Show Answer
Answer: (C) Spain
(12) Who has been awarded the Lifetime Achievement Award at the National Geoscience Awards 2024?
- A. Dr. Kiran Kumar MD
- B. Dr. Rakesh Sharma MD
- C. Pro. Shyam Sundar Rai
- D. Sushobhan Neogi
Show Answer
Answer: (C) Pro. Shyam Sundar Rai