You can discuss each question. Which will help others to know your opinion. All the comments earn you points and those points you can redeem for Amazon Pay Wallet .
(1) Who has become the President of the Board of Control for Cricket in India (BCCI)?
- A. Dinesh K Patnaik
- B. TCA Kalyani
- C. Deepak Mittal
- D. Mithun Manhas
Show Answer
Answer: (D) Mithun Manhas
(2) Who has been announced as the mascot for the FIFA World Cup 2026?
- A. Zayu
- B. All of the above
- C. Maple
- D. Clutch
Show Answer
Answer: (B) All of the above
(3) How many new Atal Tinkering Labs will be set up in Jammu and Kashmir?
- A. 400
- B. 500
- C. 550
- D. 600
Show Answer
Answer: (B) 500
(4) Who has become the first male Indian player to join Australia's Big Bash League (BBL)?
- A. Mahendra Singh Dhoni
- B. Ravichandran Ashwin
- C. Sachin Tendulkar
- D. Piyush Chawla
Show Answer
Answer: (B) Ravichandran Ashwin
(5) Which former French president has been sentenced to prison for criminal
conspiracy?
- A. Emmanuel Macron
- B. François Hollande
- C. Jacques Chirac
- D. Nicolas Sarkozy
Show Answer
Answer: (D) Nicolas Sarkozy
(6) Who has been appointed as the Director of Botanical Survey of India
(BSI) by the Government of India?
- A. Sanjay Vatsyayan
- B. Dr. Kanad Das
- C. Dr. Mayank Sharma
- D. Anish Dayal Singh
Show Answer
Answer: (B) Dr. Kanad Das
(7) Which journalist has been awarded the Agriculture Media Award for the year 2025?
- A. Punya Prasun Bajpai
- B. Ravish Kumar
- C. Amshi Prasannakumar
- D. Anjana Om Kashyap
Show Answer
Answer: (C) Amshi Prasannakumar
(8) Who has inaugurated India's first fully indigenous 4G stack?
- A. Narendra Modi
- B. Rajeev Chandrasekhar
- C. Ashwini Vaishnaw
- D. Amit Shah
Show Answer
Answer: (A) Narendra Modi
(9) Which state's Gokul Reservoir and Udaipur Lake have got the status of
Ramsar site?
- A. Haryana
- B. Rajasthan
- C. Bihar
- D. Uttar Pradesh
Show Answer
Answer: (C) Bihar
(10) Which area of Himachal Pradesh has been included in UNESCO's World Biosphere Reserve Network?
- A. Kangra Valley
- B. Cold Desert Biosphere Reserve
- C. Pin Valley National Park
- D. Himalayan National Park
Show Answer
Answer: (B) Cold Desert Biosphere Reserve
(11) Where has the country's first Integrated Oncology Research and Care Centre been set up?
- A. Jaipur
- B. Goa
- C. Bhopal
- D. Delhi
Show Answer
Answer: (B) Goa
(12) Which medal has been won by Sheetal Devi in the women's compound individual event at the World Archery Para Championships?
- A. Bronze Medal
- B. Silver Medal
- C. Gold Medal
- D. No Medal
Show Answer
Answer: (C) Gold Medal