You can discuss each question. Which will help others to know your opinion. All the comments earn you points and those points you can redeem for Amazon Pay Wallet .
(1) Which country has recently announced the launch of K-Visa?
- A. China
- B. Italy
- C. Russia
- D. Japan
Show Answer
Answer: (A) China
(2) Which is India's fourth solar power village?
- A. Modhera
- B. Sukhi
- C. Dhordo
- D. Masali
Show Answer
Answer: (C) Dhordo
(3) Where will the India International Rice Conference (BIRC 2025) 2025 be held?
- A. Gandhinagar, Gujarat
- B. Bengaluru, Karnataka
- C. Bharat Mandapam, New Delhi
- D. Vigyan Bhawan, New Delhi
Show Answer
Answer: (C) Bharat Mandapam, New Delhi
(4) Who has laid the foundation stone of 'Shri Parasmal Bohra College of the Blind' in Jodhpur?
- A. Amit Shah
- B. Bhupender Yadav
- C. Piyush Goyal
- D. Narendra Modi
Show Answer
Answer: (A) Amit Shah
(5) How many political parties have been excluded from the list by the Election Commission?
- A. 374
- B. 250
- C. 474
- D. 550
Show Answer
Answer: (C) 474
(6) Which film has got India's official entry for the Oscars 2026?
- A. Massan
- B. Mission Mangal
- C. The Lunchbox
- D. Homebound
Show Answer
Answer: (D) Homebound
(7) Where has Asia's largest Rail Operations Command Centre been established?
- A. Chennai
- B. Sabarmati
- C. New Delhi
- D. Pune
Show Answer
Answer: (B) Sabarmati
(8) Sydney McLaughlin-Lavron has broken the 40 year record in which event?
- A. 400 Meter
- B. 100 Meter
- C. 1000 Meter
- D. 200 Meter
Show Answer
Answer: (B) 100 Meter
(9) What is the name of the official song for the ICC Women's Cricket World Cup 2025?
- A. Victory Run
- B. Bring It Home
- C. Game On
- D. Power Play
Show Answer
Answer: (B) Bring It Home
(10) India has been re-elected to which council?
- A. International Court of Justice
- B. WTO
- C. Postal Governing Council
- D. United Nations Security Council
Show Answer
Answer: (C) Postal Governing Council