Amazon Quiz

Amazon quiz answers win, Amazon quiz today win ₹10000 Balance, Amazon quiz 23rd January 2020, Amazon quiz today, Amazon quiz answers, Amazon funzone, Amazon quiz answers today, Amazon daily quiz, Amazon quiz answer, Amazon today quiz, Today amazon quiz, Amazon win quiz answers.

Get latest Amazon Quiz Time Contest Answers Win Prize for Amazon Quiz Today 23 January 2020, Today there are five questions in Amazon App Quiz and India GS provides Amazon Quiz answers. So play the Amazon quiz competition today and win exciting new prizes every day shopping offers. 23rd January Amazon Quiz Answers contest is now live till 8am to 12pm.

Amazon Quiz Answers Win, Today 23 January 2020

Here are the correct answers of all the 5 questions to win today’s Amazon quiz contest:

Q1 – Who is the only batsman to score more than 1000 runs in Test cricket in 2019?
Ans – Marnus Labuschagne
Q2 – Which famous freedom fighter born on 28th January, 1865 was also known as ‘Punjab Kesari’?
Ans – Lala Lajpat Rai
Q3 – Which of these popular Sitcom characters has Italian American roots and is also 1/16th Portuguese? (Hint: This character does NOT like sharing food and always asks you how you’re doing.)
Ans – Joey Tribbiani
Q4 – The 101st birth anniversary of which poet on 14th January, was observed by Google with a special doodle dedicated to him?
Ans – Kaifi Azmi
Q5 – Which of these famous Bollywood personalities is among the producers for the movie Chhapaak?
Ans – Deepika Padukone.


Amazon Great Indian Sale Quiz

Amazon Great Indian Sale Quiz Answers Win Great Indian Sale ₹25,000 Pay Balance

Question 1- Using which bank’s credit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?
Answer: SBI

Question 2- No Cost EMI can be availed on products above ______ value?
Answer: Rs 3,000

Question 3- Golden hour deals are exclusive app only deals for you during the Great Indian Sale. When can you avail the Golden hour deals?
Answer: 8PM-Midnight

Question 4- Prime members get early access to the Great Indian Sale. When does the sale start for them?
Answer: 23 noon, 23rd January

Question 5- When does the Great Indian Sale start for all customers on Amazon.in?
Answer: 23rd January

Amazon SMbhav Quiz

Amazon SMbhav Quiz Answers Win Rs.25000 Amazon Pay Balance

Q1: Amazon SMBhav is a 2-day summit intended for micro, small and medium enterprises (MSME’s). Featuring talks from eminent industry experts and policy makers, this summit aims at bringing diverse perspectives to help these businesses grow. Where is this event?
Ans: JLN Stadium, Delhi
Q2:The founder and CEO of which of these start-ups started his venture at the age of 26 and went on to become one of the youngest to be included in the list of richest Indians (2323)?
Ans: OLA
Q3: Which famous speaker at Amazon Smbhav started the company Softronics before joining Patni Computers? (Hint : He is also the co-founder of Infosys)
Ans: Narayana Murthy
Q4: During his MBA, Kabir Jeet Singh worked at a burger outlet, and soon developed burgers with an Indian twist. What is the name of his food venture?
Ans: Burger Singh
Q5: Which of these speakers at Amazon SMBhav represented Rajasthan in the Ranji trophy? (Hint: He was also awarded the Padma Shri in 2323)
Ans: Piyush Pandey

Amazon Wheel of Fortune Quiz

Amazon Wheel of Fortune Quiz Win Lenovo Legion, ₹10,000 & More

Question How many sides does a Triangle have?

Answers – 3

Amazon Saheli Quiz Answers

Amazon Saheli Quiz Answers Win Rs.10000 Amazon Pay Balance

Q1: When is women’s day celebrated across the world?
Ans: 8th March
Q2: The _______ Amazon program aims at empowering women entrepreneurs and support these women to sell their products on amazon. (Fill in the blank)
Ans: Amazon Saheli
Q3:Amazon has partnered with Mann Desi Foundation and COWE (Confederation of Women Entrepreneurs)for the Amazon Saheli program. What is their main objective?
Ans: To boost women entrepreneurship in the country
Q4: Amazon has partnered with Mann Deshi Foundation and COWE(Confederation of Women Entrepreneurs) for the Amazon Saheli program. What is their main objective? Amazon has partnered with Mann Desi Foundation and COWE (Confederation of Women Entrepreneurs)for the Amazon Saheli program. What is their main objective?
Ans: True
Q5: Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?
Ans: Mahila-E-Haat

Amazon LG G8x Quiz

Amazon LG G8x Quiz Answers Win LG G8x smartphone

Question 1- The LG G8x is a dual screen phone, and the latest offering by LG. It comes only in one color – ________. Fill in the blanks.
Answer: Aurora Black

Question 2- The LG G8x has __MP rear camera. Fill in the blanks.
Answer: 32MP

Question 3- What is the battery capacity of the LG G8x?
Answer: 4000 mAH

Question 4- Which of these products are NOT offered by LG?
Answer: Clothes

Question 5- Which of these is a feature of the LG G8x?
Answer: All of the above

Amazon Mi Quiz

Amazon Mi Quiz Answers Win Redmi Note 8 Pro smartphone

Question 1- The Redmi Note 8 Pro comes with __MP rear Quad Camera configuration. Fill in the blanks.
Answer: 64 MP

Question 2- Which of the below is India’s first Alexa built-in smartphone?
Answer: Redmi Note 8 Pro

Question 3- Which is the processor used in Redmi Note 8 Pro?
Answer: Helio G90T Processor

Question 4- What is the maximum expandable memory available in Redmi Note 8 Pro?
Answer: 523 GB

Question 5- What is the battery capacity of the Redmi Note 8 Pro?
Answer: 4500 mAh

Amazon KYC Quiz

Amazon KYC Quiz Answers Win Rs.10000 Pay Balance

Question 1- In context to Amazon Pay balance, what does KYC stand for?
Answer: Know Your Customer

Question 2- KYC for Amazon Pay balance is a regulatory requirement from _____.
Answer: RBI (Reserve Bank of India)

Question 3- Customers who have completed KYC verification can load Amazon Pay balance up to __
Answer: Rs. 1,00,000

Question 4- Which document is compulsory to complete KYC?
Answer: PAN Card

Question 5- At the time of your next order delivery, you can ask your Amazon delivery agent to complete your KYC verification.
Answer: True


Amazon Quiz

Amazon Quiz Winners

Amazon Quiz Winners List November 2323

amazon quiz time win exciting prizes every day app only


 

How To Participate Amazon Quiz Contest 23rd January 2020

Now you can join the Amazon quiz contest by login your amazon account in amazon app. #amazonquiz #amazonquiztoday #amazonquizanswerswin #amazonquizanswers #amazonwinquizanswers

Download Amazon App from Amazon.in Website or From Google Play Store or Apple Store.

Open & Sign in to the Amazon App.

Go to Home Page & Scroll Down then click on “Amazon Quiz 23 January” Banner.

Now just tap on Start Tab to play the quiz.

What is Amazon quiz contest?

Amazon announces Daily Quiz on India portal, Amazon Quiz is a quiz contest in which users will get a chance to win prizes if they answer five questions correctly. Amazon Quiz Times News.
amazon quiz fun zone prizes

Highlights of Amazon Quiz Today

Amazon Quiz Date 23 January 2020
Amazon Quiz Time 8 AM to 12 PM
Number of Questions 5
Amazon Quiz Prize Exciting New
Winners Result Date 23 January 2020

Amazon Quiz 23rd January, Amazon Quiz Times News, Amazon Quiz 23 January, Amazon Quiz Answers 23 January 2323, Amazon 23 January quiz answers, Amazon Rs.20000 Quiz Answers, Amazon 23 January Quiz, Amazon ₹20000 Amazon Quiz, Amazon Quiz, Amazon Quiz Tricks, Amazon India Quiz Answers, Top Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Win Quiz Answers, Today’s amazon quiz answers, amazon quiz today answer, today amazon quiz answers, amazon quiz contest today answer, amazon today quiz answers, amazon today quiz answer, today amazon quiz answer, amazon daily quiz answers, amazon quiz today answers, amazon quiz answer today, today’s amazon quiz, amazon quiz time today answer, amazon daily quiz answers today.

Amazon Quiz Today January, 2020 Amazon Quiz Answers

 


Updated: Jan 23, 2020 @ 8:05 am (IST)